Kanotvatten

Kanotvatten

Kustleden är en utmärkt utgångspunkt för din paddeltur. Du kan hyra utrustning, parkera bilen och få transport till den startpunkt du valt.

Utfärden till Holm gör du på några timmar och är perfekt som en dagsutflykt för dig som aldrig suttit i en kanot förut eller som har kanadensaren full av rastlösa barn.

Både Nordanstigsleden och Norstafjärden-Skutbryggan är paddelvatten som förlitar sig på att du kan läsa en karta och att du är väl förtrogen med allemansrätten. De är perfekta vatten för den som vill upptäcka vildmark och kust på egen hand.

Vi har även utrustning som gör det möjligt att transportera kanoter på i stort sett vilken bil som helst, även de utan tackräcke eller dropplister! Om du behöver hjälp med biltransporten så säg till.

För landtransport till fots har vi starka och rejäla kanotvagnar som gör det lätt att transportera kanoten med all packning även långa sträckor.

Kanotvästar för de stora och räddningsvästar för de minsta ingår naturligtvis och extrautrustning som kompass, spritkök och vattentäta packpåsar etc. finns att köpa.

Klicka här för aktuell prislista.