«

»

maj
20

Paddla genom Sverige

Paddla Genom SverigeStrömsbruk och Kustleden är en av de fyra platser i Sverige där du kan delta i aktiviteten och tävlingen Paddla Genom Sverige.

Ta med familjen på paddling och upptäck Sverige från vattnet. Njut av naturen och var med i Vattenlivs spännande tävling.


Med paddel och smartphone ger ni er ut på äventyr och lär er mer om växter och djur på olika platser. Ni gör en viktig miljöinsats och bidrar till att skydda våra vatten och få dem att må bättre.

På paddeläventyret kan ni möta fyra olika typer av vatten: i en slingrande å här i Strömsbruk, på insjöns klara vatten, i Östersjöns skärgård och i bohuslänska Västerhavet. Ni väljer själva om ni besöker en plats eller flera.

På turen lär ni er mer om miljön och vattnet just där, så att ni sedan kan svara på frågor och tävla om SUP-brädor (stand up paddleboards).

Paddling gör underverk för både kropp och själ – ni upptäcker nya platser samtidigt som ni rör på er och lär er mer om miljön!

För mer information besök https://paddlagenomsverige.se/

 

 

Leave a Reply

Din e-post adress kommer inte att offentliggöras.

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>