Café

Havsluft är bra för aptiten, det råder det ingen tvekan om. Vare sig du föredrar att snickra ihop din egen lunch eller hellre ser att någon annan gör det så har vi lösningen.

Något hembakat och sött för kaffepausen, glass och mellanmål finns från morgon till kväll medan några lätta, kalla rätter tillfredställer de flesta aptiter från lunchtid och framåt.

Vi får våra färska ingredienser från våra grannar – producenter av högkvalitativa charkuterier, yrkesfiskare och andra som vet hur man tar vara på vad den här trakten har att erbjuda.

De lokala restaurangerna ställer också upp med allt vad de har för våra gemensamma gäster.

På promenadavstånd och bara ett par hundra meter från Kustleden, i Strömsbruks centrum, hittar du ett matställe till: Strömsbruks Pizzeria, byns egen pizzeria har mycket annat än bara pizza. I närbelägna Stocka på bekvämt cykelavstånd (3-4km) hittar du den försklassiga restaurangen Måsen (cafemasen.com) alldeles vid havet och på Kajutan (kajutan-stocka.se) som även är närmaste matvarubutik finns ett café med uteservering där du har utsikt över minigolfbanan.