Presentation

Kustleden i Strömsbruk, Hälsingland är ett vandrarhem.
Boendet består av dubbelrum, enkelrum och semesterlägenheter med tre till fyra bäddar i vardera.

Kustledens huvudbyggnad ligger alldeles invid den brusande Harmångersån. Här finns tre dubbelrum och ett enkelrum och i huvudbyggnaden är också café, konstgalleri, kameramuseum och kanotcentral med butik inhyst. I huvudbyggnaden finns ingen TV men väl gratis WiFi.
Alldeles invid huvudbyggnaden ligger en fin grillplats invid forsen.

 

Tvärs över parken och närmare havet ligger Kustleden Söder. Det är sex fullt utrustade lägenheter i markplanet med egna uteplatser. Lägenheterna är alla fullt utrustade för fyra personer men med en extrabädd kan man vara fem personer. TV, dusch och WC finns naturligtvis i alla lägenheter liksom fullt utrustade kök, utegrill m.m.
En “Hotspot” med gratis WiFi finns också på Kustleden Söder.

 

Ett stenkast från huvudbyggnaden ligger Kustleden Tallbo. Här finns sju lägenheter i två byggnader i två plan. Alla lägenheter är fullt utrustade med TV, kök, dusch, WC uteplats med grill etc. Lägenheterna på övre plan har stora balkonger/terasser medan de på nedre botten har små egna trädgårdar.  
En “Hotspot” med gratis WiFi finns också på Kustleden Tallbo.

 

På andra sidan vägen från Tallbo ligger Kustleden Tallen som fungerar som annex till huvudbyggnaden. Här finns tre dubbelrum och ett enkelrum, TV-rum och självhushållskök. Dusch och WC ligger i korridoren och även här finns gratis WiFi.
På Kustleden Tallen finns även stora konferensrum och Kustledens egen biograf i källarplanet.

 

 

Eftersom Strömsbruk är omringat av vatten med havet bara en kort promenad från byn som genomkorsas av den brusande  Harmångersån och med de två sjöarna alldeles invid Kustledens huvudbyggnad faller det sig naturligt att det finns mycket kul att göra i och på vattnet.
Kustleden är en av Svenska Kanotförbundets kanotcentraler så vi har kanadensare och kajaker av olika slag.

 

 

För dig som hellre vill segla har vi en Optimistjolle och en kul segelkatamaran som tar fyra personer.

Sportfiske ligger naturligtvis också nära till hands och i Kustledens butik finns ett litet urval fiskeutrustning och fiskekort.

Alla som bor på Kustleden får dessutom låna cyklar alldeles gratis (i mån av tillgång). Cykeln är ett trevligt sätt att ta sig runt i grannskapet.

Välkommen till Kustleden 2018.

För närmare information ring:

Kustleden Turism 0650-74 00 30 eller 070-26 77 976, 070-29 77 499

Postadressen är:

Kustleden Turism
Harmångersvägen 2
820 72 Strömsbruk

e-post: info@kustleden.com