«

»

dec
07

Marknad i mindre skala

Lite Julmarknad blir det allt i morgon den 8/12 mellan 13-17
En del utställare har valt att komma trots att den ordinarie ”stora” marknaden ställts in.
I Kustledens källare kommer 5-7 utställare att finnas på plats och det är inte helt omöjligt att någon kommer att finnas på plats även utomhus.
Caféet håller öppet för ”förstärkt” Adventskaffe.

Eftersom ingen parkering är plogad i år ber vi er som bor på gångavstånd att lämna bilen hemma och promenera till Kustleden och för er som måste ta bilen finns några parkeringsplatser framför den bruna/grå garagelängan mitt emot Kustleden och i Strömsbruks centrum.

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att offentliggöras.

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>