«

»

jun
29

Tallbo inflyttningsbart

Våra semesterlägenheter i de gamla bostäderna på Tallbo är klara att ta emot gäster. Husen byggdes 1903 och har moderniserats  genom åren. Fem av de trivsamma lägenheterna är nu möblerade (50-70-tal) och utrustade för fyra personer i vardera med möjligheter till extasängar eller plats i bäddsoffa. Lägenheterna på övre våningen har stora fina balkonger/altaner medan de på nedre våningen har egen uteplats i gröngräset bland syrener och rosenbuskar. Mer information om lägenheterna kommer att uppdateras inom kort på vår sida om boende.

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att offentliggöras.

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>